Het team

Achter de schermen zijn er meerdere mensen betrokken bij het ontwikkelen van de trainingen. Wegens beroepcodes worden psychologen en therapeuten niet benoemd op de website. Zij werken ‘informeel’ met ons samen, zodat zij niet verantwoordelijk worden gesteld en beroepsmatig meldplicht hebben.
Charlotte Broekhuizen: oprichtster van deze website
Is in 2014 afgestudeerd aan de Hoge Economische School van Amsterdam op het gebied van Communicatie, Marketing en PR. Daarnaast heeft zij tijdens haar studie een vrij brede CV opgebouwd bij verschillende werkgevers. Ze werkte onder meer voor Reed Business Information, Westfriesgasthuis en MAKE MORE. Nu geeft ze naast trainingen op het gebied van pesten, ook workshops aan volwassenen die moeite hebben met presenteren. 
Haar hobby’s zijn dansen, naar de bioscoop of uit eten gaan, saaie lezingen bijwonen, documentaires kijken en slechte poëzie schrijven. Charlotte gaat uit van de theorieën Stephen R. Covey en Sean Covey. Haar motto: “It’s starts with why.”

Gertie Kersten: coach en begeleider van HeldenZijn
Gertie is getrouwd en moeder van drie volwassen zoons. Ze werkt al 35 jaar lang als juf op een basisschool, lang hè! Gertie heeft ook een eigen praktijk genaamd Helenderwijs voor kinderen, pubers en volwassenen. Mede door haar werkervaring heeft ze (nogal) een grote CV opgebouwd: van kanjertrainingen tot master NLP, she did it all. Hierdoor kan zij ieder kind, puber en volwassenen goed helpen met hun vraagstukken. 
Haar hobby’s zijn fietsen (wel elektrisch want dat gaat net een stukje sneller), yoga, creatief werken, wandelen, maar vooral ook lekker eten of uit eten gaan.