Over Charlotte

Jullie zijn vast benieuwd naar wie ik ben?

Ik heet Charlotte Broekhuizen en run deze website. Broekhuizen, een doodnormale achternaam, maar toch heb ik een vreemde familie stamboom. Mijn moeder is Duits en mijn vader is een kwart Indonesisch. Ook heb ik nog twee broers en een zus die een stuk ouder zijn dan ik. Mijn oudste broer is 41 jaar en heeft twee kinderen (10 en 7 jaar), nog een zus van 38 jaar en heeft drie kinderen (14, 12 en 7 jaar), en nog een broer van 31 jaar en heeft ook twee kinderen (4 en 1 jaar). Dit betekent dat ik al vanaf mijn 9e tante ben! Een super leuke rol, maar wel een hele verantwoordelijkheid.
Ik ben geboren op 14 december 1989 in Hoorn. Ik heb vanaf mijn 17e een relatie met mijn lieve vriend Maarten, en we wonen samen. Ook hij heeft een eigen bedrijf, het heet MAKE MORE. Hij heeft deze mooie website ook gemaakt.

Ondanks dat ik nu een ‘maatschappelijke’ website en trainingen run, heb ik eigenlijk iets anders gestudeerd. Sinds 2014 ben ik HBO afgestudeerd in het vak  Communicatie, Marketing en PR. De studie was Duaal ingericht, dat betekent werken en leren tegelijkertijd. Ik heb gewerkt bij verschillende organisaties en werkgevers, maar ken je het gezegde ‘altijd hoger op willen klimmen op de ladder?’ Nou, ik kwam na jaren werken erachter: ‘maar wat nou als de ladder tegen een verkeerde muur staat?’ Ik wilde iets betekenen voor mijn omgeving en de maatschappij net een stukje mooier maken. Deze website is mijn passie en liefde.